Hemma åter!

Så var man hemma på plats igen :-) Efter fem stormiga dagar i fjällen! Snacka om att vi har haft osis med vädret. Snöstorm, snöstorm och åter snöstorm! Så särskilt många skoterturer har det tyvärr inte blivit av, vilket har varit en besvikelse för oss alla....

Men desto mer har vi ätit, har mer ont i käkarna av allt ätande än i "gasar-tummen" som man annars brukar ha av allt skoterkörande! ;-) hihi. Fem kilo extra har säkert satt sig på kroppen. 

Och något uppdaterande som jag pratade om blev aldrig av. Internet gick så segt så jag hade hunnit sticka en kofta bara under tiden man väntade på att ta sig in på bloggen!! Tog hundra år i söndagar vad än man skulle klicka sig in på. *suck*


Men här kommer en "uppis" iallafall :-) Ska försöka göra den kortfattad.


Kom som sagt upp tisdan. Det gick bra att köra. Inga renar på vägarna, ingen halka, snö, regn eller blåst. Katitzi satt tyst och snällt i bakstätet. När jag kom fram käkade vi middag och satt inne i stugan resten av kvällen.

Onsdan blev det en kort skotertur. Började strax regna så det var bara att vända hemåt igen. Torsdan blev det också en skoterkortis, och då hade vi faktiskt rätt tur med vädret, iallafall för en stund. Solen glimtade lite, men det blåste ganska mycket. 

Sedan blev fredan och lördan mest "innesittar"-dagar, då det stormade rejält! Jag och mamma försökte oss på en prommis men vi fick snart vända hemåt igen då snön piskade i ansiktet och blåsten höll på att ta med en i draget!

Jag, sambon, pappa och brorsan for också ut en väldigt snabb tur med skotrarna lördan, men vi tog oss inte så långt förrän blåsten tvingade oss att vända. 

Söndan, däremot, sken solen och man kunde inte känna en enda vindpust!! Typiskt, när man ska fara hem!!
Så man kan säga att vi inte har haft vädret på vår sida :-(
Men desto mer har man ju fått umgås...! :-)



57909-160



Katitzi njöt av att få springa lös på fjället! :-)



57909-159



En liten solglimt. Men strax därpå kom ett ösregn som hette duga...!


57909-158


Ytterligare en liten solglimt, som vi inte har fått se mycket av!



57909-156


Brorsan


57909-155


Sambon i full fart :-)


57909-157


Våran lilla skotertur om lördan, då detta "roliga" väder hindrade oss :-\
Sikten var förrädisk.



Jag hoppas ni alla har haft en underbar påsk!! Får önska GLAD PÅSK såhär lite i efterskott! :-)
Ska kika in hos er nu och se vad ni har haft för er under påskhelgen :-) hihi.
KRAM!

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Kul att ha dig tillbaka! Har saknat dina inlägg.
Synd att inte vädret ville med er, men det låter ju som att ni haft skoj i alla fall och det är väl huvudsaken :) Glad påsk på dig också i efterskott!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback