Tomtar & pumpor

57909-490


Idag gjorde jag och kusin M en rajd på stan. Hittade bland annat dessa urmysiga tomtar på Dollarstore! Ja, nu har jag blivit rejält julbiten. Jag kan knappt bärga mig till julpyntningen! Och så mycket fina julsaker dom har överallt på stans affärer!

Imorgon ska vi ha Halloween-fest här hemma hos oss. Vi ska klä ut oss och har laddat upp med lite roliga lekar. Köpte grön karamellfärg som vi ska använda till "häxbålen" :-) Ibland är det kul att bejaka barnet i sig! Självklart har vi (jag och kusin M) gröpt ur pumpor också som vi ska tända ljus i imorgon för att sätta pricket över i:et på maximal mys-rys-stämning. 


57909-492

 

Mina "pumpalster" och...



57909-491



... kusin M's fina pumpor!

Kul att vi fick lite olika stil på dom. Köpte även tre små spökljus; visst är dom ganska söta? :-) Önskar er alla en jättetrevlig helg!! 

Kommentarer
Postat av: MO

Så söta tomtar, jo de påminner om de på julpappret, kul att pynta med dem. Pumporna var oxå fina, har inte gjort några i år......söta små spökljus, hoppas ni får kul, kram

Postat av: Sandra

Vilken roligt idé att ha en halloweenfest och vilka läckra pumpor ni gjort. Jag längtar också till att julpyntet ska plockas fram, det ska bli mysigt. Kram!

2007-10-28 @ 15:21:31
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: Erica

ååh! älskar dom där tomtarna! tror jag måste skaffa en till jul...

2007-10-31 @ 09:41:56
URL: http://crackhoe.blogg.se
Postat av: Hilajn

Jättefina pumpor. Häftigt med alla dessa uttryck man kan tillfoga pumpor. Min och dotterns såg inte så glada ut. Trevlig helg.

2007-11-02 @ 22:08:18
URL: http://hilajns.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback