Pinsamt men gott besked!

Jag vet inte varför, men jag blir alltid hypernervös när det ska komma hem främmande folk till oss. Jag gruvade mig ifall jag inte skulle kunna besvara hans frågor och städade och fejade in i sista sekund fram tills det plingade på dörren och fastighetsmäklaren klev in. Trots att jag tyckte mig ha tagit reda på allt som kunde vara matnyttig fakta så snubblade orden och det var allmänt vilse-i-pannkakan och Sofie-med-kollen-INTE. "Vad har ni för månadskostnad?" - (här hörde jag nog totalfel, vet inte riktigt vad jag tyckte han sa) Eh... gud, ingen aning! (nervöst skratt) "Vet du inte vad ni har i hyra?" - Jameeen, jaha! **** kr i månaden. "Okej, har ni bredband?" - Jadå! (kort tystnad) Eller... nej, vi har nog... eller, jo, eller... ADSL kanske, ... jo det har vi!! ADSL. O.s.v. o.s.v. Allt virr-varr till de mäktiga tonerna av fröken Pip-Moj (Thelma) som jag stängt in i buren. Gud, vad jag önskade att sambon hade varit med. Mäklaren måste ha skrattat gott när han gick härifrån. Men en bra värdering fick vi på läggan iallafall - nästan 50 % mer än vad vi gav för den!  

Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Det var verkligen ett gott besked. Min första lägenhet sålde jag när jag var 23, gissa om jag stakade mig då! Mäklaren var en ung, snygg, erfaren kille, vilket INTE gjorde saken bättre. Men, såld blev den, fort gick det, och mycket pengar fick jag i fickan. Allt gott med andra ord!
Lycka till! :)

Postat av: Sandra

Vad roligt att värderingen gick bra! Grattis :)

2007-08-23 @ 15:44:19
URL: http://tjohalia.blogg.se
Postat av: heidi

ha ha ja det er ju inte så lett det der. Man blir ju så nervøs och glømmer alt : )

2007-08-23 @ 18:24:12
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postat av: anca

Ja visst kan det köra ihop sig ibland!!! Men nu har du ju klarat av det å bra gick det oxå! Kul att lägenheten stigit i värde så bra... Vilket sammanträffande att du tänkt på recpet idag med! Hoppas att jag får lite gensvar på utmaningen nu bara!!! Kramis...

2007-08-23 @ 20:08:20
URL: http://puppylove.blogg.se/anca/
Postat av: Nilla

Ha ha, så där kan jag också vara. :-)
Skönt att det gick bra i alla fall!

2007-08-23 @ 22:36:50
URL: http://tankebubblor.blogg.se
Postat av: Maja

Hihi, känner igen det där! Kul att lägenheten gått upp så mycket!

2007-08-24 @ 21:10:36
URL: http://cactusvit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback