Pimp my bicycle

57909-122


Jag hade en deal med mig själv. Får jag jobbet (intervjun jag var på tidigare i veckan) så SKA jag CYKLA till jobbet! För det är egentligen inte så himla långt. Vad kan det ta?! Tio minuter, en kvart? Det finns alltså inga bortförklaringar! Det går så fort att cykla att inte ens dåligt väder ska kunna hindra...!! Förhoppningsvis... ;-)

Först och främst så bör jag nog införskaffa en cykel. Min fina, gröna, skramliga damcykel som jag cyklade på för ungefär två år sedan blev STULEN :-( Snacka om snopen jag blev, för jag trodde att var det någon som var säkrad från cykeltjuvarna så var det min cykel. För den var faktiskt ingen skönhet på nåt vis...! *s*

Sen dess har jag inte kommit mig för att köpa någon ny cykel, för körkortet kom ganska snabbt därefter och blev fort det nya färdmedlet... både bekvämt och går fort. (Och därmed rullade extrakilona på också...)
Men till sommaren ska det nog bli fart på mig!

Såg dessa supergulliga cykelkorgar på
http://www.inreda.com/ (du hittar dom under förvaring). Dom är ju så fina så man inte vill annat än ut att cykla och flasha lite... hihi! Kostar 250 kr.

 ♥ ♥ HA EN HÄRLIG FREDAG!! ♥ ♥

Kommentarer
Postat av: EVA

Cykla är både nyttigt och skönt...så varför gör man det aldrig ???

Ha en riktigt trevlig helg !

JÄTTEKRAM EVA

Postat av: Sofie

Eva: Precis!! Är man helt enkelt för bekväm måntro??
Detsamma! KRAM!

2007-03-23 @ 17:15:15
URL: http://lufthav.blogg.se
Postat av: Pernilla

Hade jag haft en fungerande och olåst cykel (tappat bort nyckeln för 7år sedan..), så hade jag absolut köpt mig en rosa cykelkorg! Supersöta! :)
Fredagskram!

2007-03-23 @ 18:13:14
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Sofie

Pernilla: Hihi, attans med nyckeln! Ja, jag gillade också den rosa mest :D Kram

2007-03-25 @ 21:44:54
URL: http://lufthav.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback