Önskelista

Nu har blogginspirationen infunnit sig igen! Förstår inte dessa svackor som kommer och går, men de tycks göra susen. "Efter regn kommer solksken" :-)

Inspirerad av Eva [
http://whiskyochchampagne.blogg.se/ ] så slänger jag ut min önskelista här, ämnad till nära och kära. Känns skönt att kunna hänvisa till bloggen nästa gång någon frågar vad jag önskar mig, hihi! Brukar vara en svår fråga att svara på på stående fot...! 57909-554


Samt...


57909-555
 Också en fråga till er som är mer bloggkunniga än jag: om jag vill länka i ett blogginlägg, t.ex. till IKEA's hemsida men att man bara behöver klicka på ordet IKEA för att komma till deras hemsida - hur gör jag då? Alltså, att jag inte behöver skriva ut hela IKEA's hemside-adress. Hoppas ni förstår hur jag menar, annars får ni fråga. Skulle dö av tacksamhet för hjälp!

Önskar er alla en supertrevlig lördagkväll!!

Kommentarer
Postat av: Hilajn

Fin önskelista:) Du markerar (drar med musen över det)ordet som du vill ska bli till länkord. Klicka sen på andra radens tredje ikon från vänster, dvs "skapa länkikonen". Nytt fönster öppnas där du anger adressen till länken samt om du vill att länken ska öppnas i ett nytt fönster eller ej. Klicka på "skapa" när du skrivit länkadressen och vips så markeras det ordet du valt till en länk. Lycka till.

Postat av: Maja

Skönt att inspirationen åter har fått liv och att du har kommit tillbaka. Bloggen är väl en alldeles ypperlig plats att visa sin önskelista för nära och kära, tänkte göra likadant. =) Kram Maja

2007-11-25 @ 09:28:24
URL: http://cactusvit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback